NOU

Nissan Consult 3

840,00 RON
Costurile de livrare nu sunt incluse
Disponibil cu precomanda

Descriere

Nissan Consult III este un sistem de generatie noua de diagnosticare pentru vehicule Nissan şi Infiniti. Este puternic, flexibil, uşor de folosit şi are capacitatea de a furniza rapid o diagnoza completa pentru autoturismele marcile Nissan şi Infiniti.
Fata de Consult I care functioneaza pe masini pana in anul 2000, Consult III este ultima generatie a testerului, acopera masinile noi .
CONSULT:Computerized On-Board System Universal Tester.
CONSULT I introduced in 1989 - 2000
CONSULT-III is 3rd generation model.

Functiile interfetei Nissan Consult III:

1.Diagnoza si reparatii rapide prin intermediul operatiunilor automate
Selectarea tipului de CAN, precum si identificarea locatiilor defectului sunt efectuate complet automat, permitand ca diagnosticarea CAN sa fie efectuata de 17 ori mai rapid decat metoda precedenta unde era necesara utilizarea manualelor de service.Repararea ce implica reprogramarea calculatorului vehiculului poate fi finalizata de 1.5-2.5 ori mai rapid cu ajutorul noului sistem.

2.Autodiagnosticare automata
Sistemul este capabil de a efectua un diagnostic precis fara a fi nevoie de experienta tehnicienilor din reprezentanta. Eficienta este crescuta si datorita utilizarii fara fir (Bluetooth). Cu interfata de comunicare fara fir, este posibil sa se verifice starea vehiculului si din interiorul si din exteriorul autovehiculuilui.

3.Capabilitatea de a manipula mai multe defecte complexe
Instrumentul de diagnosticare este echipat cu diverse functii, inclusiv autodiagnosticarea simultana a unui intreg sistem, monitorizarea simultana a datelor provenite de la sisteme multiple, inregistrarea datelor.

4.Functia de actualizare a hartilor pentru navigatiile dotate cu hard-disk

Prin intermediul sistemului de actualizare de date de mare viteza, este posibil sa se actualizeze datele hartii in aproximativ 20 minute cu noul sistem de navigatie CARWINGS (hard-disk), echipate in toata gama Skyline precum si alte produse viitoare.

Continutul pachetului:

Unitatea Principala
Cablu USB
Alimentator
DVD Software
Cablu Nissan 14 Pini

       PROGRAM COMENZI TELEFONICE

                     Luni-Vineri  de la 9 la 19

               Sambata-Duminica  de la 10 la 18

Telefoane comenzi    0767.116.795   sau     0749.685.012

         MODALITATE LIVRARE: 

-in tara prin curier rapid sau posta romana

-predare personala in Bucuresti

Detalii

Categorii